Speeltuin

Uren speelplezier in onze speeltuin

Wat is er leuker voor een kind dan eens lekker ravotten in de speeltuin. Met meer dan 20 toestellen waaronder glijbanen, schommels, draaimolens, wipwappen en een XXL-trampoline kunnen onze jongste bezoekers zich volledig laten gaan. Graven, scheppen en zandkastelen bouwen kan in de grote zandbak. Onze buitenspeeltuin is voorzien van speeltuigen op maat van elk kind tot 12 jaar. Ook de jonge kinderen zullen er dolle pret beleven. Wipjes, een mini-schuifaf en veerdiertjes, alles is aanwezig om zich uit te leven.

Een veilige buitenspeeltuin

Onze speeltuin is volledig omheind en bevindt zich vlak naast het terras, waardoor kinderen veilig kunnen spelen. Terwijl je geniet van een hapje of een drankje kan je toch steeds een oogje in het zeil houden.

Van spelen krijg je honger

Maak je bezoek aan de speeltuin helemaal af met een lekkere pannenkoek of heerlijke pizza. In ons eetcafé kan je aan voordelige tarieven een drankje of kleine snack kopen en in ons inkomhuisje verkopen we de lekkerste ijsjes. De toegang tot de speeltuin is gratis mits afname van een hapje of drankje en we vragen om geen eigen eten of drinken mee te brengen.

sluiten

NIEUW: RESERVEER JE KAJAK OF SUP !

Vanaf nu kan je bij ons snel en gemakkelijk je kajak of supboard reserveren. Slecht weer op je gekozen dag? Geen probleem! Je kan je reservatie gratis omzetten naar een andere dag.

Reserveer je kajaks