Footpool

Leef je uit op het footpool-veld

Footpool is een spel dat voetbal en poolbiljart op een verrassende wijze combineert. Het concept – ook gekend als pool voetbal, voetbalbiljard, poolbal of pool soccer – is een uniek concept in België, waarbij iedereen zijn voetbalkwaliteiten kan tonen, maar dan op een rustige en doordachte manier. Goed mikken en een slimme traptechniek zijn namelijk uiterst belangrijk. Doordat het spel op een rustige manier gespeeld wordt, is het geschikt voor alle leeftijden. 

Poolen met een hoek af

Iedereen speelde al wel eens een spelletje pool op café.  De regels van footpool zijn eigenlijk net hetzelfde. Al is de pooltafel levensgroot en zijn de biljartballen vervangen door kleurrijke voetballen. Je speelt het spel dan ook zonder keu. Wie als eerste zijn kleur uitspeelt en met de zwarte bal raak schiet wint het spel. Durf jij het aan? Footpool is niet alleen uniek, het is ook nog eens super grappig! Je loopt gewoon over de biljarttafel. Dit spel staat garant voor een doldwaze activiteit met familie, vrienden of collega’s. 

Footpool op jouw feestje

Plan je een verjaardagsfeestje of evenement, een teambuilding, een vrijgezellenfeest, een familiefeest of gewoon een leuk dagje uit in groep? Met footpool scoor je gegarandeerd! Wij maken er een niet te vergeten activiteit van! Je kan deze activiteit ook steeds combineren met minigolf, snookergolf of het huren van een kajak.

Contacteer ons voor bijkomende informatie.

Reserveren via info@netherust.be of ons contactformulier

Tarieven

20 euro / uur

sluiten

NIEUW: RESERVEER JE KAJAK OF SUP !

Vanaf nu kan je bij ons snel en gemakkelijk je kajak of supboard reserveren. Slecht weer op je gekozen dag? Geen probleem! Je kan je reservatie gratis omzetten naar een andere dag.

Reserveer je kajaks