Snookergolf

Met snookergolf beleef je pret voor twee

Snookergolf is een spel dat twee gekende spelvormen, snooker en minigolf, met elkaar combineert. Het is ook wel gekend als ‘pitpat’ – bij onze Nederlandse vrienden – of ‘golfbiljart’. Op 18 verschillende snookertafels ontdek je diverse obstakels. Degene die het hindernissenparcours met zo weinig mogelijk stoten van de keu overbrugt, wint het spel!

Een verrassende combinatie!

Snookergolf is een ongewone activiteit, maar hanteert dezelfde regels als minigolf. Het is de bedoeling dat je met een biljartstok de bal in het doel krijgt. Een eenvoudig, maar enorm leuk concept. Snookergolf is voor alle leeftijden, behalve voor de allerkleinsten. Je moet er rekening mee houden dat het spel op tafels gespeeld wordt, voor peuters en kleuters is deze activiteit dus niet geschikt.

Snookergolf op jouw feestje?

Plan je een verjaardagsfeestje of evenement, een teambuilding, een vrijgezellenfeest, een familiefeest of gewoon een leuk dagje uit in groep? Met snookergolf scoor je gegarandeerd! Wij maken er een niet te vergeten activiteit van! Je kan deze activiteit ook steeds combineren met minigolf, footpool of het huren van een kajak.

 

Contacteer ons voor bijkomende informatie.

Tarieven

Snookergolf 5 euro per persoon
Combiticket snookergolf + minigolf: 8 euro per persoon
Kinderen -3 jaar in gezinsverband: gratis

10-beurtenkaart: 35 euro
20-beurtenkaart: 60 euro

Groepen & scholen

         -   vanaf 10 personen: 3,5 euro per persoon
         -   vanaf 20 personen: 3 euro per persoon

Reserveren is niet nodig.

Meld je aan bij ons inkomhuisje vooraan aan de parking! 

sluiten

NIEUW: RESERVEER JE KAJAK OF SUP !

Vanaf nu kan je bij ons snel en gemakkelijk je kajak of supboard reserveren. Slecht weer op je gekozen dag? Geen probleem! Je kan je reservatie gratis omzetten naar een andere dag.

Reserveer je kajaks