Onze activiteiten

De leukste activiteiten in het Kempense groen

Kajak- en supverhuur

Reserveren aanbevolen

Zoek je een sportieve activiteit in de natuur, trek er dan op uit met één van onze kajaks of supboards. Genieten op de Nete terwijl de natuurpracht van de Kempen langs je voorbij komt. Heerlijk! Vertrek én aankomst in Kasterlee. 


Meer info

Minigolf

Geen reservaties

Word jij de held van het minigolf? Ontdek het op ons 18 holes tellende parcours. Pret voor jong en oud en dat in een mooie groene omgeving. Wie slaat die hole-in-one?


Meer info

Snookergolf

Geen reservaties

Wil jij eens wat anders dan klassieke minigolf? Dan is snookergolf de activiteit die je zoekt. Het parcours van 18 tafels biedt plezier voor kleine en grote gezelschappen.


Meer info

Footpool

Reserveren via mail

Heb jij al van dit unieke concept gehoord? Voor één keer mag je óp de pooltafel gaan staan! Een partijtje footpool is dan ook lachen van begin tot einde. Geen ervaring vereist, al helpt een goede traptechniek je ongetwijfeld naar de overwinning.


Meer info

Speeltuin

Wat is er leuker dan een middagje ravotten in onze ruime speeltuin? Zorgeloos spelen in het groen terwijl de volwassenen genieten op ons gezellig terras. Het perfecte recept voor een dagje uit met kleine speelvogels!


Meer info

Kinderfeestjes

Een kinderfeestje bij Netherust is er eentje om nooit te vergeten. Plezierige activiteiten voor kinderen gecombineerd met lekkere hapjes en drankjes. Ontdek onze feestformules!


Meer info

Wandelen en fietsen

In de Kempen is het aangenaam vertoeven. Tijdens een wandeling of fietstocht ontdek je de gegarandeerd de gastvrijheid van de Kempenaren en de schoonheid van de Kempense natuur.


Meer info

Nethefriet

Kom langs in onze frituur aan het bos en laat je verleiden door de lekkere hapjes die we in de aanbieding hebben. 


Meer info

Één zeer leuke locatie om iets leuks te doen met vrienden en Familie. Ook één van de zeer weinige locaties die snookergolf aanbiedt! Het is eens wat anders dus veel specialer ;-)

Glenn Oyen

Mijn favoriete plaats om tot ontspanning te komen. Kinderen laten spelen en zelf genieten.

Frans De Wolf

De zoon van 7j heeft goed gespeeld in het speeltuintje. We hebben samen geminigolfd, we hebben zeer lekker gegeten aan zeer correcte prijzen. De bediening was vlot, vriendelijk en verzorgd. 

Davy Baelemans

Het is ideaal om met de kinderen, kleinkinderen of met zijn tweetjes naartoe te gaan. Wij zijn gaan minigolven, een tof parcours. Daarna een pannenkoeken gaan eten. Vriendelijke bediening.

Mina Geelen

sluiten

NIEUW: RESERVEER JE KAJAK OF SUP !

Vanaf nu kan je bij ons snel en gemakkelijk je kajak of supboard reserveren. Slecht weer op je gekozen dag? Geen probleem! Je kan je reservatie gratis omzetten naar een andere dag.

Reserveer je kajaks