Netherust, waar genieten op de eerste plaats staat!

Netherust staat voor genieten met familie en vrienden. Gezellige sportieve activiteiten kan je hier combineren met een hapje en een drankje in ons eetcafé. Word jij de held van het minigolf? De koning van de kajak? Doe je graag eens zot bij de footpool of snookergolf? Of geniet je liever van een mooie wandeling in de natuur van Kasterlee? Bij ons ben je aan het juiste adres!

Plezier en ontspanning

Vergeet ook de inwendige mens niet te versterken! In ons eetcafé is het gezellig vertoeven in de open veranda of op ons zonnig terras. Kinderen kunnen zich daarnaast volledig uitleven in de ruime speeltuin.

Openingsuren

Open van half maart tot half november vanaf 10u.

JULI & AUGUSTUS: alle dagen open

weekdagen & zondag: tot 22u – vr & za: tot 01u

ANDERE PERIODES: gesloten op vrijdag

maart, april, oktober, november: tot 20u
mei, juni, september: tot 22u

Onze keuken is geopend van 11u30 tot 19u30.

  • Open
  • Gesloten

De leukste activiteiten in het Kempense groen

Één zeer leuke locatie om iets leuks te doen met vrienden en Familie. Ook één van de zeer weinige locaties die snookergolf aanbiedt! Het is eens wat anders dus veel specialer ;-)

Glenn Oyen

Mijn favoriete plaats om tot ontspanning te komen. Kinderen laten spelen en zelf genieten.

Frans De Wolf

De zoon van 7j heeft goed gespeeld in het speeltuintje. We hebben samen geminigolfd, we hebben zeer lekker gegeten aan zeer correcte prijzen. De bediening was vlot, vriendelijk en verzorgd. 

Davy Baelemans

Het is ideaal om met de kinderen, kleinkinderen of met zijn tweetjes naartoe te gaan. Wij zijn gaan minigolven, een tof parcours. Daarna een pannenkoeken gaan eten. Vriendelijke bediening.

Mina Geelen

sluiten

NIEUW: RESERVEER JE KAJAK OF SUP !

Vanaf nu kan je bij ons snel en gemakkelijk je kajak of supboard reserveren. Slecht weer op je gekozen dag? Geen probleem! Je kan je reservatie gratis omzetten naar een andere dag.

Reserveer je kajaks